«Πονοκέφαλος» με Τελάντερ

«Πονοκέφαλος» με Τελάντερ

Νίκος Αθανασίου
«Πονοκέφαλος» με Τελάντερ

bet365

Ο Δανός στόπερ δεν προπονήθηκε ούτε το απόγευμα της Τετάρτης λόγω γρίπης και προβληματίζει τον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει Ολυμπιακού.

Το δίδυμο Τελάντερ-Μολέδο ανέβασε επίπεδο την άμυνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, οι δύο παίκτες βρήκαν «χημεία» μεταξύ τους και ήταν σίγουροι για την ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η γρίπη, όμως, που ταλαιπωρεί τον Δανό στόπερ βάζει δύσκολα στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος περιμένει να βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση του σκληροτράχηλου αμυντικού και να τον έχει στην διάθεσή του. Από κει και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα με μπάλα, τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Χουχούμης έμεινε εκτός λόγω γρίπης ενώ η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα