«Το... μυστήριο με Βέργο»

«Το... μυστήριο με Βέργο»

«Το... μυστήριο με Βέργο»

bet365

Ισπανικά ρεπορτάζ εμφανίζουν αβέβαιο το μέλλον του Νίκου Βέργου στην ομάδα της Έλτσε, επειδή πολύ απλά δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ.

Ειδικότερα η Diarioinformacion υπογραμμίζει πως ούτε λίγο ούτε πολύ η παραμονή του νεαρού επιθετικού στην Έλτσε είναι ακόμα στον... αέρα. Ο Νίκος Βέργος παίζει εκεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν θα ήθελε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της χώρας και τη νέα χρονιά.

Ο 20χρονος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα έπρεπε. Φέτος πάντως σε 9 ματς και σε 213 λεπτά συμμετοχής έχει 2 γκολ. Τον περασμένο Γενάρη είχε τεθεί θέμα για πιθανή επιστροφή του στο Λιμάνι αλλά ο Βέργος δεν ήταν θετικός.

Ο Ρούμπεν Μπαράχα, τεχνικός της ισπανικής ομάδας, έκανε και δηλώσεις επ' αυτού λέγοντας πως σε σχέση με πριν δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο 40χρονος προπονητής συνεχίζει να έχει υψηλές απαιτήσεις και από τον Βέργο και απ' όλους τους παίκτες. Και με βάση τα όσα είπε δεν είναι σίγουρος για την... τύχη του διεθνούς φορ για τη νέα χρονιά. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ο Βέργος παραμένει μία εναλλακτική για την επίθεση της Έλτσε.

 

Τελευταία Νέα