Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σπανός

Νίκος Τσιώκος
Σε απολογία Παναθηναϊκός και Σπανός

bet365

Σε απολογία κλήθηκαν ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Ατρόμητο και ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, για το... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών σε αυτό της 18ης αγωνιστικής με τη Σκόντα Ξάνθη.

Δε θα έχει και πολλή δουλειά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για την 25η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, σε απολογία κλήθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός βάσει οπτικοακουστικού υλικού και DVD για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στο... σκαμνί θα κάτσει και ο Γιώργος Σπανός, με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών να καλείται για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου είχε κάνει... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών όντας έξαλλος με τη διαιτησια του Σιδηρόπουλου και των βοηθών του. «Μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις. Από εδώ και πέρα, να δούμε πότε θα ξαναπαίξεις», είχε πει στον βοηθό Ευθυμιάδη, σύμφωνα με τα όσα είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ο Δωδεκανήσιος ρέφερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα