Πρόβλημα με Μανιά στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Μανιά στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Πρόβλημα με τον Μιχάλη Μανιά προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα.

Ένα δυσάρεστο είχε ο Γιάννης Πετράκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» είδε τον Μιχάλη Μανιά να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική για να αποκτήσει έναν σημαντικό... πονοκέφαλο.

Ο 26χρονος φορ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΣ, έχει πετύχει 7 τερματα και είναι ο πρώτος σκόρερ των Ηπειρωτών, ενώ φέτος δεν έχει χάσει ούτε παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στα αγωνιστικά παιχνίδια υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και στο οικογενειακό δίτερμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των Ιωαννίνων για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα