Πρόβλημα με Μανιά στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ένα δυσάρεστο είχε ο Γιάννης Πετράκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» είδε τον Μιχάλη Μανιά να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική για να αποκτήσει έναν σημαντικό... πονοκέφαλο.
Ο 26χρονος φορ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΣ, έχει πετύχει 7 τερματα και είναι ο πρώτος σκόρερ των Ηπειρωτών, ενώ φέτος δεν έχει χάσει ούτε παιχνίδι στο πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στα αγωνιστικά παιχνίδια υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και στο οικογενειακό δίτερμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των Ιωαννίνων για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης (10/3).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
