Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες στο Περιστέρι

Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες στο Περιστέρι

bet365

«Άνοιγμα» στο... ωραίο φύλλο από τον Ατρόμητο, ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες κόντρα στον Ατρόμητο.

Την γιορτή της γυναίκας, τιμάει η ομάδα του Ατρομήτου, που όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωσή της, θα έχει ελεύθερη είσοδο για το... ωραίο φύλο στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας ανακοινώνει ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (15.00) η είσοδος σε όλες τις Γυναίκες θα είναι ελεύθερη!.

Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα