«Ρατσιστικές οι τοποθετήσεις του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
«Ρατσιστικές οι τοποθετήσεις του Ολυμπιακού»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Να ανασκευάσει τις δηλώσεις του κάλεσε τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Δριμύ κατηγορώ από τον πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Χρήστο Τοπαλίδη, προς τον Ολυμπιακό, για απαράδεκτες, άστοχες, ακραία ρατσιστικές δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον «ΣΚΑΪ 100,3».

«Για την ελληνικότητα της καταγωγής του κ. Σαββίδη, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συζητήσουμε. Θα συζητάμε αυτονόητα πράγματα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτες, άστοχες, ακραία ρατσιστικές, μειωτικές και προσβλητικές προς όλους τους συμπατριώτες μας, νέο-πρόσφυγες και έλληνες πόντιους. Είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις, θα πρέπει να ανασκευαστούν. Οι Πόντιοι είναι Έλληνες».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα