Το όνειρο ενός παιδιού και τα παπούτσια του Μέσι...

Το όνειρο ενός παιδιού και τα παπούτσια του Μέσι...

Κώστας Ζάλιαρης
Το όνειρο ενός παιδιού και τα παπούτσια του Μέσι...

bet365

Μια νέα παρασκηνιακή ιστορία από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη τον Δεκέμβρη, είδε το φως της δημοσιότητας, με τον πορτιέρο της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Μπαροβέρο να εξυμνεί τον Μέσι και να φανερώνει το όνειρο του γιου του...

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μέσα στο 2015 σαρώνοντας τα τρόπαια, όμως ο τελικός της Γιοκοχάμα, είχε και μια πολύ όμορφη ιστορία – απόδειξη της ευαισθησίας του Λιονέλ Μέσι για τα παιδιά.

Ο πορτιέρο της Ρίβερ, Μαρσέλο Μπαροβέρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «El Grafico», αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ του έδωσε τα παπούτσια του για να τα κάνει δώρο στον γιο του!

«Όταν απέκρουσα μια δική του προσπάθεια στο 12ο λεπτό και ήρθε να με σηκώσει από το έδαφος, του είπα ότι εκπλήρωσα το όνειρο του γιου μου που μου είχε πει να σταματήσω ένα σουτ του Μέσι» είπε ο Μπαροβέρο που δεν περίμενε να πάρει ένα από τα σημαντικότερα... ποδοσφαιρικά κειμήλια.

Ο Μέσι, μετά το ματς, λόγω του ότι είχε δώσει τη φανέλα του, βγήκε από τ' αποδυτήρια και έδωσε στον πορτιέρο της Ρίβερ τα παπούτσια του, λέγοντάς του πως ήθελε να τα κάνει δώρο στον γιο του!

«Πάγωσα... Ήταν τεράστια κίνηση και ήταν εξαιρετικός...» δήλωσε ο Μπαροβέρο.

 

Τελευταία Νέα