Ιντέγιε: «Επέλεξα την ευτυχία από τα χρήματα...»

Ιντέγιε: «Επέλεξα την ευτυχία από τα χρήματα...»

Για την απόφασή του να μην μετακομίσει στην Κίνα πριν από λίγο καιρό, αλλά να επιλέξει την ευτυχία της οικογένειάς του στην Ελλάδα, μίλησε ο Μπράουν Ιντέγιε.  

Ιντέγιε: «Επέλεξα την ευτυχία από τα χρήματα...»

Ο φορ του Ολυμπιακού είχε τη δυνατότητα να γίνει ακόμα ένας που θα έκανε το ταξίδι στην Άπω Ανατολή και θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο κύρος στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν... συγκινήθηκε από τα λεφτά που του πρόσφεραν.

Παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε ότι ήταν ποσό στο οποίο ενδεχομένως άλλοι να μην μπορούσαν να πουν «όχι», ο ίδιος έβαλε πάνω απ' όλα την οικογένειά του και τη δική του χαρά στην Ελλάδα.

«Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη και δεν ήθελα να το αλλάξω αυτό. Προφανώς, η ευτυχία των δικών μου ανθρώπων έρχεται πρώτη και όχι τα χρήματα... Ήταν απίστευτα χρήματα και απόλυτα δελεαστική προσφορά, αλλά επέλεξα να παραμείνω στην Ελλάδα.

Είναι εύκολο να πει κάποιος “μην είσαι τρελός, πήγαινε στην Κίνα για τα λεφτά”, αλλά έχω φιλοδοξίες τις οποίες τις καλύπτει ο Ολυμπιακός. Θέλω να παίρνω τίτλους και να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά στην ομάδα και έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία για να παλέψουμε σε όλα τα “μέτωπα”. Θέλω να προσφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού» ήταν τα λόγια του Ιντέγιε στο «BBC». 

Best of internet