Ξάνθη: «Πρωτάθλημα χωρίς τους μεγάλους»

Ξάνθη: «Πρωτάθλημα χωρίς τους μεγάλους»

Ξάνθη: «Πρωτάθλημα χωρίς τους μεγάλους»

Πρόσκληση στους 12 ιδιοκτήτες - πλην των μεγάλων - από την Ξάνθη για συζήτηση πάνω στα θέματα του ποδοσφαίρου, με ριζοσπαστικές προτάσεις! Λίγκα χωρίς τους μεγάλους «σκέφτονται» οι Ακρίτες. 

Άνοιγμα στους 12 ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της SuperLeague - εκτός από τους 4 μεγάλους - πραγματοποίησε μέσα από επιστολή της η διοίκηση της Ξάνθης, η οποία τους προσκάλεσε να συναντηθούν για να αποφασίσουν τι ποδόσφαιρο ονειρεύονται, με τις προτάσεις του Ακριτικού συλλόγου να είναι ριζοσπαστικές, αφού σκέφτονται ακόμα και την απόσπαση, με ξεχωριστή Λίγκα, αφήνοντας μόνους τους τους... μεγάλους. 

Θα «αλώσει» τη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη; Σε απόδοση 3.75 στην Novibet βρίσκεται η νίκη της ακριτικής ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο.

Η επιστολή: 

Αξιότιμε κύριε,

   Με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μετά τους τόσο συμπαθητικούς διαλόγους και τοποθετήσεις που έγιναν στην άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League, η SKODA ΞΑΝΘΗ προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League και μόνο αυτούς (εξαιρούνται οι ιδιοκτήτες ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ γιατί απ’ ότι διαφαίνεται μιλάνε σε άλλο μήκος κύματος μεταξύ τους) σε συνάντηση, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε και να οριοθετήσουμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά θέλουμε σε όλα τα επίπεδα.

   Θα παρουσιάσουμε στους τέσσερις «μεγάλους», το ποδόσφαιρο όπως εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι. Η παρουσίαση θα γίνει σε κάθε έναν ξεχωριστά και εν συνεχεία και στους τέσσερις μαζί. Εάν το αποδεχθούν έχει καλώς. Εάν δεν το αποδεχθούν, ή κάποιος από αυτούς δεν το αποδεχθεί, πάλι έχει καλώς.

  Θα έχουν και θα έχουμε τις εξής επιλογές:

α) Εμείς μεν, να κάνουμε ένα πρωτάθλημα με 12 ή 14 ομάδες με play offs και play out.

β) Οι δε άλλοι τέσσερις, ένα πρωτάθλημα με τέσσερις, με play off και play out.

  Με την παρούσα επιστολή, καλούμε τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League (εξαιρούνται ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) την Πέμπτη 17/03/2016 και ώρα 17:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, Αγ. Άννης 7 & Ιερά Οδός.

  Παρακαλούμε, όπως επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα: 210 ........ μέχρι την Τρίτη 15/3 και ώρα 18:00.

  Εκ των προτέρων ευχαριστούμε για την προσοχή σας στην ανωτέρω επιστολή και αναμένουμε την απάντησή σας.

Διατελούμε μετά τιμής,

για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Ο Πρόεδρος

Αριστείδης Πιαλόγλου

ΥΓ: Εκ των προτέρων σας ζητούμε συγνώμη που η επιστολή αυτή θα δημοσιευθεί με Δελτίο Τύπου για την έξωθεν καλή μαρτυρία όλων μας, στις – δυστυχώς – πονηρές μέρες που ζούμε. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Best of internet