Τρόμαξαν με Γιόχανσον

Τρόμαξαν με Γιόχανσον

Τρόμαξαν με Γιόχανσον

Ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά το θέμα του τραυματισμού του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ, αφού το διάστρεμμα το οποίο υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Ανησύχησαν στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον αλλά ευτυχώς τόσο για την Ένωση όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός. Ο Σουηδός άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και στην ομάδα φοβήθηκαν ότι θα ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του. 

Τελικά το διάστρεμμα που υπέστη στην ποδοκνημική δεν είναι τόσο σοβαρό και ο παίκτης είναι κανονικά στην διαθεση του Γκουστάβο Πογιέτ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Και αυτό γιατί ο Σουηδός δεν έχει χάσει ματς φέτος έχοντας καταπονηθεί ιδιαίτερα. Έτσι, δεν αποκλείεται ο τεχνικός της ΑΕΚ να προφυλάξει τον παίκτη σε ένα από τα προσεχή ματς της ομάδας.  

Στο μεταξύ ο Ρέφικ Τζιμπούρ (που είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το ματς της Δευτέρας) θα απουσιάσει από την προπόνηση (στις 10/03) και από τη χώρα μας για προσωπική του υπόθεση...

Best of internet