«Φλερτάρει» με Μπακασέτα η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Φλερτάρει» με Μπακασέτα η ΑΕΚ

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο και η περίπτωση του μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν μάλιστα κάνει και μια πρώτη προσέγγιση στον Έλληνα επιθετικό.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του Πανιωνίου στην Superleague και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη πώληση των «κυανέρυθρων» μετά τον Χατζηισαΐα.

Εκτός από το υπαρκτό εδώ και αρκετό διάστημα ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, σύμφωνα με τη «Live Sport» και η ΑΕΚ εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Έλληνα φορ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο πώλησης του 22χρονου επιθετικού, πάντοτε με το κατάλληλο τίμημα, μιας και το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2016 και από το προσεχές καλοκαίρι θα έχει το δικαίωμα να συζητά ελεύθερα με ομάδες της αρεσκείας του.

Μάλιστα, από την ΑΕΚ φαίνεται να έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη προσέγγιση με την πλευρά του παίκτη, με τον Μπακασέτα να παίρνει πάντως την τελική του απόφαση υπολογίζοντας πολύ σοβαρά και τον αγωνιστικό χρόνο που θα του δοθεί στη νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα