Κανονικά ο Στρατηλάτης στην Καλλονή

Κανονικά ο Στρατηλάτης στην Καλλονή

Ο Στρατηλάτης έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής, αν και η εκτίμηση είναι ότι δεν προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό οι Βαλιός, Σπυρόπουλος, Τσαμπούρης, απόντες οι Ελλακόπουλος, Χιντασέλι.

Κανονικά ο Στρατηλάτης στην Καλλονή

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη (8/3) οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, μετά το ρεπό της Δευτέρας (7/3), και η σημερινή είχε ένα ευχάριστο νέο. Αυτό είχε να κάνει με τον Κυριάκο Στρατηλάτη, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ φαίνεται ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Βέβαια, η εκτίμηση είναι ότι θα είναι εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δε θα είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησαν οι Βαλιός, Σπυρόπουλος, όπως και ο Τσαμπούρης για προληπτικούς λόγους, ενώ απουσίαζαν οι επίσης τραυματίες Ελλακόπουλος, Χιντασέλι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια και αγωνιστικά τετράγωνα με μπάλα για τους υπόλοιπους, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με νέα προπόνηση την Τετάρτη (9/3).

Τέλος, να σημειώσουμε πως ήταν δεδομένη η απουσία του συλλόγου της Μυτιλήνης από την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Νίκος Μιχαλάκης βρίσκεται στο εξωτερικό. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η ΠΑΕ θα στείλει γραπτή επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο αυτής και αν τελικά εστάλη.

Best of internet