Σύμφωνος ο Αλαφούζος με συγκεκριμένες προτάσεις

Σύμφωνος ο Αλαφούζος με συγκεκριμένες προτάσεις

Νίκος Αθανασίου
Σύμφωνος ο Αλαφούζος με συγκεκριμένες προτάσεις

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην Σούπερ Λιγκ εξαιτίας προσωπικού θέματος, ωστόσο, ενημερώθηκε άμεσα και... άναψε πράσινο για διαιτησία, κάθαρση και τις προτάσεις Μελισσανίδη, Σαββίδη, Κωστούλα.

Μετά το τέλος της συνάντησης στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, έδωσε το στίγμα στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίασε εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος, ωστόσο, ενημερώθηκε άμεσα για τα όσα ειπώθηκαν από τους ιδιοκτήτες και τους παράγοντες των ομάδων. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» συμφωνεί με τις προτάσεις Μελισσανίδη, Σαββίδη και Κωστούλα και γενικά σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές στην διαιτησία, την κάθαρση του ποδοσφαίρου, την αποβολή ανθρώπων που είναι υπόδικοι και την αύξηση των εσόδων του συνεταιρισμού.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην επιτροπή που θα βρίσκεται και ο Γιώργος Μποροβήλος, καθώς θεωρεί πως δεν γίνεται να υπάρχουν συζητήσεις για το καλό του ποδοσφαίρου και να βρίσκεται σε αυτές ο πρόεδρος του Σούπερ Λιγκ που είναι κατηγορούμενος για σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα