Μποροβήλος: «Κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση η συνάντηση»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση η συνάντηση»

bet365

Για συνάντηση που κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση έκανε λόγο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ενώ για τις φωνές εναντίον του επισήμανε πως δεν τέθηκε κάποιο θέμα εναντίον του.

Ο πρόεδρος της Λίγκας μιλώντας κατά την αναχώρησή του από τα γραφεία, μετά και την σύσκεψη των ιδιοκτητών ανέφερε: «Νομίζω πως ήταν μια συνάντηση ιδιοκτητών των ομάδων που κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση. Θα γίνει μια επιτροπή από τους 4 μεγάλους, τον κύριο Σπανό και εμένα για να πάμε προτάσεις στην ΕΠΟ για την διαιτησία. Επίσης να συναντηθούμε με τον Υπουργό και για τον θεσμό του Κυπέλλου και το τι έγινε».

Για όσα ακούστηκαν εναντίον του: «Εγώ σας λέω τι βγήκε από το ρεζουμέ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα και είναι κάτι που υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα