Επιτροπή για την διαιτησία πρότεινε ο Μελισσανίδης!

Επιτροπή για την διαιτησία πρότεινε ο Μελισσανίδης!

Gazzetta team
Επιτροπή για την διαιτησία πρότεινε ο Μελισσανίδης!

bet365

Επιτροπή των 4 «μεγάλων» και 2 «μικρών» για την διαιτησία πρότεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης (πρόταση που έγινε δεκτή), ο οποίος εν συνεχεία είπε πως η ομάδα που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να δίνει το 40% σε όλη την Σούπερ Λίγκα!

Προτάσεις για να αλλάξει η εικόνα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε στην άτυπη σύσκεψη της Λίγκας ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε να ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου! Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, πρότεινε σύσταση με συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά και δύο εκπροσώπων των... μικρών, έτσι ώστε να ζητήσουν αλλαγές στην διαιτησία! Μάλιστα όπως είπε φεύγοντας από την σύσκεψη ο Γιώργος Σπανός, αυτή η πρόταση έγινε δεκτή!

Αναλυτική η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει ως εξής: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει.

Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου. Και μία ακόμα πρόταση, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει το 40% από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες για να δυναμώσουν και να φτιάξει το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα