Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Παπαθανασάκης-Θεοδωρίδης!

Gazzetta team
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Παπαθανασάκης-Θεοδωρίδης!

bet365

Χοντρό επεισόδιο όπου παραλίγο να έρθουν στα χέρια υπήρξε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη με τον πρώτο να βρίζει τον δεύτερο!

Το... σκηνικό άρχισε με την τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη που ανέφερε: «Τα έχετε βάλει όλοι σας με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε; Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε αποχωρούμε».

Τότε το αφεντικό του Ηρακλή ανέφερε: «Είσαι μαλάκας και λες μαλακίες!». Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αλλά έκανε κίνηση προς την πλευρά του Θεοδωρίδη, ο οποίος επίσης σηκώθηκε όρθιος. Τότε οι κύριοι Σπανός και Κομπότης που ήταν στην μέση σε... ρόλο πυροσβέστη κράτησαν μακριά τους δύο παράγοντες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα