Εξόφλησε τον Αραβίδη ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Εξόφλησε τον Αραβίδη ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος κατέβαλε στον Χρήστο Αραβίδη το ποσό που του όφειλε και έκλεισε μία σημαντική τρύπα στην προσπάθεια να λύσουν όλα τα ζητήματα και να καταθέσουν τον φάκελο αδειοδότησης.

Όπως γράψαμε και το πρωί, στον Πανιώνιο τρέχουν για να κλείσουν όλα τα άνοιχτα οικονομικά ζητήματα, ώστε να μπορέσουν να καταθέσουν φάκελο αδειοδότησης για τη νέα σεζόν. Ένα βήμα έγινε την Τρίτη (8/3), καθώς οι «κυανέρυθροι» κατέβαλαν το ποσό των χρημάτων που όφειλαν στον Χρήστο Αραβίδη.

Αυτό έφτασε τις 43000 ευρώ με τους τόκους, όμως στον σύλλογο της Νέα Σμύρνης δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά και τον τρόπο αντιμετώπισης από πλευράς του ποδοσφαιριστή στο εν λόγω θέμα.

Συγκεκριμένα, είχαν προταθεί διάφοροι τρόποι, ώστε να βρεθεί μία πιο συναινετική λύση, αλλά ο πρώην επιθετικός του Ιστορικού και νυν της ΑΕΚ δε δέχτηκε, κάτι που δεν άρεσε και τόσο στους ανθρώπους της ομάδας. Έτσι, υπήρξε δικαστική απόφαση, η οποία έλεγε ότι ο Αραβίδης έπρεπε να εξοφληθεί εντός τριών ημερών, όπως κι έγινε, ώστε ο Πανιώνιος να μην κινδυνέψει με ποινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα