ΠΑΟΚ: «Παρεξήγηση» με Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ: «Παρεξήγηση» με Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ: «Παρεξήγηση» με Τσίμιροτ

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και θα είναι σε θέση να παίξει με τον Παναιτωλικό. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκύπτει πως οι δηλώσεις του Βόσνιου έγιναν πριν κάνει την μαγνητική και φανεί το μέγεθος της ζημίας που έχει υποστεί.

Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα klix.ba δηλώνει πως δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και θα είναι σε θέση να παίξει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

«Δεν είναι αλήθεια ότι έχω σοβαρή ζημιά. Χτύπησα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι αιμάτωμα. Θα προπονηθώ την Πέμπτη και είναι πολύ πιθανόν να παίξω με τον Παναιτωλικό. Πραγματικά δεν ξέρω πως βγήκαν αυτές οι πληροφορίες στα ΜΜΕ της Ελλάδας ότι έχω τραυματιστεί άσχημα».

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δόθηκε η παρακάτω εξήγηση για τις τοποθετήσεις του Γκόικο Τσίμιροτ: «Σχετικά με τις δηλώσεις Τσίμιροτ και για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση η συνέντευξη στη Βόσνια δόθηκε πριν την μαγνητική που έκανε χθες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα