Πλατανιάς: «Σαν να είμαστε θεατές στην... κόντρα των τεσσάρων»

Πλατανιάς: «Σαν να είμαστε θεατές στην... κόντρα των τεσσάρων»

bet365

Στον Πλατανιά περίμεναν απαρτία των ιδιοκτητών των ομάδων της Super League στην άτυπη συνάντηση, κάτι που δεν συνέβη. Ποια η ατάκα των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο κ. Μαθιουλάκης ως πρόεδρος της ομάδας των Χανίων ήταν εκείνος που θα εκπροσωπούσε την ομάδα στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών στην Super League. Ο Μανόλης Μαθιουλάκης περίμενε πως στην συζήτηση αυτή θα ήταν οι περισσότεροι από τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων, κάτι που όμως δεν συνέβη. Αυτό που έβγαινε πάντως από τα χείλη ανθρώπων του Πλατανιά ήταν πως «αυτήν την στιγμή είναι σαν να είμαστε θεατές στην... κόντρα των τεσσάρων (σ.σ. Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ).

Αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν είναι σωστό». Από πλευράς Πλατανιά γενικά δεν είναι λίγα τα παράπονα και για το κομμάτι της διαιτησίας αλλά και για άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα