Κρατάνε ζωντανό τον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Κρατάνε ζωντανό τον Αστέρα

bet365

Όσο οι ΠΑΟΚ, Πανιώνιος δεν κερδίζουν, διατηρούν ζωντανό στη μάχη της πεντάδας τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στη μάχη της πεντάδας, με το πέρας της 25ης αγωνιστικής. Πανιώνιος και Αστέρας έφεραν ισοπαλίες με Πλατανιά και ΑΕΚ, αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι Αρκάδες, έτσι κι αλλιώς, έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα, και όσο δεν κερδίζουν «Δικέφαλος» του Βορρά και «κυανέρυθροι», τόσο διατηρούνται ζωντανοί στο... κόλπο.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά έκτης και πέμπτης θέσης είναι στους τρεις βαθμούς και κάθε σενάριο είναι πιθανό, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Τρίπολης έχει να παίξει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τη στιγμή που έχει και εξόδους σε Περιστέρι (με Ατρόμητο) και Καυτανζόγλειο (με Ηρακλή) για να υποδεχτεί τη Βέροια την τελευταία αγωνιστική.

Σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα για Θεσσαλονικείς και Νεοσμυρνιώτες, που θα κοντραριστούν και μεταξύ τους στην Τούμπα την 28η αγωνιστική, όμως στον Αστέρα δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν έτσι απλά. Αντιθέτως, θα το παλέψουν και το ταμείο θα γίνει στο τέλος, αν και είναι ορατό το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από τρεις σεζόν συνεχούς παρουσίας στην πρώτη πεντάδα.

Η βαθμολογία των τριών

ΠΑΟΚ 38

Πανιώνιος 37

Αστέρας 34

Το υπόλοιπο πρόγραμμά τους

26η αγωνιστική

Πανιώνιος-Σκόντα Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Καλλονή

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

28η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανιώνιος

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

30ή αγωνιστική

Πανιώνιος-Ατρόμητος

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα