Ευθεία επίθεση από Μιχαΐλοβιτς

Ευθεία επίθεση από Μιχαΐλοβιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Ευθεία επίθεση από Μιχαΐλοβιτς

bet365

Για σενάρια δίχως βάση και ψευδή δημοσιεύματα έκανε λόγο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για τα όσα γράφτηκαν περί αποχώρησής του από τη Μίλαν το καλοκαίρι. «Έχω αρχ#%#@ και κρατάω το λόγο μου» τόνισε!

Ο κόουτς των «ροσονέρι», βγαίνοντας στην αντεπίθεση για τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες γύρω από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και τα σενάρια περί αποχώρησής του το καλοκαίρι, δήλωσε:

«Πάντα κάτι πρέπει να συμβαίνει για να μην έχουμε... ήρεμες μέρες. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μίλησα πουθενά και σε κανέναν και δεν θέλω να δώσω συνέχεια στα όσα έχουν γραφτεί. Έχω επαφή με τη διοίκηση και συνεχίζω να δουλεύω για το μέλλον της Μίλαν. Λυπάμαι που αρκούσε μια ήττα για να προκύψει όλο αυτό το θέμα για το μέλλον μου. Όλα τα σενάρια που έχουν γραφτεί και ακουστεί είναι αβάσιμα. Εγώ απλά σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι μας.

Βέλγοι ετοιμάζονται για… μάχη στη φωλιά των «λύκων». Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Βόλφσμπουργκ - Γάνδη και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου και συνεχίζω με ψηλά το κεφάλι. Πάντοτε κρατούσα το λόγο μου είχα αρ#@%%^. Πρώτα είμαι άντρας κι έπειτα προπονητής. Μπορεί κάποιος να με αμφισβητήσει ως προπονητή, αλλά όχι ως άντρα...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα