Υπέρ Μελισσανίδη ο Ηρακλής

Υπέρ Μελισσανίδη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Υπέρ Μελισσανίδη ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής με επιστολή του ζητάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι αυτός που θα αναλάβει χρέη προέδρου στην συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων της Λίγκας, αδειάζοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο.

Αναλυτικά η επιστολή του Ηρακλή:

"Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης, πρόεδρος και ο κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής θα παραβρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Super League.

Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας και παράλληλα θα ήθελε να δούμε όλοι την ευκαιρία να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε λύσεις.

Είναι συλλογική η ευθύνη όλων μας η προστασία και η προαγωγή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε ότι η συνάντηση αυτή θα χρησιμεύσει ως ένα βήμα για την ανάληψη δράσεων που θα μπορέσουν να διαλύσουν τις επαίσχυντες συμπεριφορές και τα ανησυχητικά γεγονότα, τις πεποιθήσεις και αντιλήψεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι μαζί θα κάνουμε πολλά πράγματα, μέσω της ανάπτυξης ενός υγιούς μακροπρόθεσμου σχεδίου. Όλοι μαζί, με ένα όραμα που θα μοιράζονται όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και όχι μέσω αυθαίρετων, αντιδραστικών αποφάσεων.

Προς το συμφέρον του χρόνου και την αποτελεσματικότητα, θα έπρεπε να είχαμε ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση εκ των προτέρων και επίσης θέλαμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει το συμβούλιο στο διορισμό ενός προέδρου από τους μετόχους, ειδικά για την αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση. Εάν αυτό είναι αποδεκτό, ο Ηρακλής θέλει να προτείνει τον κ. Μελισσανίδη, αν αυτός συμμετάσχει.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουν όλες οι ομάδες στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση και να γίνει ένα πρώτο θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα