Super League... on fire!

Super League... on fire!

bet365

Μετά από 2 ώρες γεμάτες ένταση και... πικάντικους διαλόγους ολοκληρώθηκε η άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών ομάδων της Λίγκας! Παρόντες Σαββίδης και Μελισσανίδης, απόντες οι Μαρινάκης και Αλαφούζος! Το gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία και σας μεταφέρει ΟΛΟ το ρεπορτάζ!

Για περίπου 2 ώρες ιδιοκτήτες και όχι μόνο από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας τα είπαν σε μια από τις πλέον... καυτές συσκέψεις στην ιστορία του συνεταιρισμού. Προτάσεις, εντάσεις, διάλογοι στο... κόκκινο, αλλά και παραλίγο αψιμαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά! Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν οι ιδιοκτήτες των δύο από τους 4 μεγάλους.

Συγκεκριμένα στα νέα γραφεία της Λίγκας ήταν ο Ιβάν Σαββίδης που έφτασε το μεσημέρι από την Ρωσία και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αντίθετα όπως αναμένονταν δεν έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ έκπληξη ήταν η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς ως το πρωί της Τρίτης άφηνε να εννοηθεί ότι θα ήταν εκεί!

Η είδηση της ημέρας, είναι η σύσταση 6μελούς επιτροπής, η οποία θα ενημερώσει τον Σταύρο Κοντονή προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές στην ΕΠΟ και την Ελληνική διαιτησία για την βελτίωση του ποδοσφαίρου. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος την επιτροπή θα αποτελούν ο ίδιος, ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, καθώς και τα αφεντικά των 4 μεγάλων (Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης)!

Από εκεί και πέρα αυτά που ξεχώρισαν στην σύσκεψη ήταν η πρόταση του προέδρου του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα για παραίτηση του υπόδικου Μποροβήλου, κάτι στο οποίο συμφώνησαν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και ο Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), το φραστικό επεισόδιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, το «έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο» του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και η παραλίγο... σώμα με σώμα μάχη του ιδιοκτήτη του «γηραιού» με τον Σάββα Θεοδωρίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑ... ΠΟΛΕΜΟ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ

ΟΙ... ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ

Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ

Η ΛΑΘΟΣ... ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα