Τα πρώτα εισιτήρια

Gazzetta team
Τα πρώτα εισιτήρια

bet365

Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ ετοιμάζουν βαλίτσες για τους «8», φιλοξενώντας Ρόμα και Γάνδη αντίστοιχα. Κύπελλο για την Άρσεναλ, που δοκιμάζεται στο Χαλ.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά με αντίπαλο την Ρόμα στη Μαδρίτη (0-2 το ματς στη Ρώμη). Οι Μερένγκες είναι το μεγάλο φαβορί, με τον άσο να είναι στο 1,40 στη Sportingbet.gr, ενώ όλα τα παιχνίδια των Ιταλών εκτός έδρας στο Champions League έχουν έρθει over 3,5, που θα το βρείτε στο 2,05.

Από εκεί και πέρα, η Ρόμα δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση, με το N/G να πληρώνει 2,15, ενώ στα 3 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε under, που είναι στο 2,65 στη Sportingbet.gr. Ο διαιτητής Μαρτσίνιακ έχει δείξει περισσότερες από 3 κάρτες στα 6 από τα 7 ματς για τη φάση των νοκ άου στα 2 τελευταία χρόνια. Θα βρείτε το over 3,5 στις κάρτες στο 1,80. Τέλος, το να βρει δίχτυα πρώτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνει 3,30.

Η Βόλφσμπουργκ έχει τεράστιο πλεονέκτημα μετά τη νίκη της στο Βέλγιο επί της Γάνδης με 3-2. Οι Γερμανοί έχουν μόνο νίκες φέτος στην έδρα τους στη διοργάνωση, με τον άσο να είναι στο 1,50. Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για το Champions League οι Λύκοι πέτυχαν τουλάχιστον 2 γκολ, με το over 1,5 για τους γηπεδούχους να πληρώνει 1,50.

Από εκεί και πέρα, όλα τα παιχνίδια της Γάνδης εκτός έδρας ήταν over, που θα το βρείτε στο 1,615 και G/G, που πληρώνει 1,71 στη Sportingbet.gr. Ο διαιτητής Σκόμινα έχει δείξει περισσότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες στα 6 από τα 9 ματς νοκ άουτ τα τελευταία 2 χρόνια. Θα βρείτε το over 3,5 στο 1,60. Τέλος, το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Γιούλιαν Ντράξλερ ανά πάσα στιγμή πληρώνει 2,10.

Στην Αγγλία έχουμε Κύπελλο. Τον επαναληπτικό της Χαλ με την Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα, με το διπλό να έχει το πρώτο λόγο στο 1,70, καθώς οι κανονιέρηδες τρέχουν νικηφόρο σερί 5 αγώνων εκτός έδρας με αντίπαλο την Χαλ, την ισοπαλία να είναι στο 3,80 και τον άσο στο 5,00. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στο γεγονός ότι έχουν κερδίσει τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για το Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Χαλ, με το over 1,5 για τους φιλοξενούμενους να είναι στο 1,85 και το over στο 1,95 στη Sportingbet.gr.

 

Τελευταία Νέα