ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Ρομπερτ Μακ

ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Ρομπερτ Μακ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Ρομπερτ Μακ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ κλείνει σήμερα το 25ο έτος της ηλικίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εύχεται στον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή «Χρόνια Πολλά».

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου παραθέτει και το βιογραφικό του Σλοβάκου άσου:

«O Μακ γεννήθηκε στις 08.03.1991 στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ωστόσο έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και έφτιαξε το όνομά του στη Γερμανία. Συγκεκριμένα σε ηλικία 15 ετών, το 2006 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Σίτι.

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Σε απόδοση 2.25 στην Magicbet η νίκη του «δικεφάλου» στο Αγρίνιο.

Η αγγλική περιπέτεια έλαβε τέλος πριν ο Μακ προωθηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Πήγε κατευθείαν στη Μπουντεσλίγκα με τη Νυρεμβέργη το 2010 να του προσφέρει την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Ο Μακ άρχισε να λαμβάνει χρόνο συμμετοχής από την αρχή κι έκλεισε την πρώτη του σεζόν στη Γερμανία με 22 συμμετοχές και σταδιακά καθιερώθηκε ως μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις της Νυρεμβέργης στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στη Νυρεμβέργη έμεινε τέσσερις σεζόν, ωστόσο, ο υποβιβασμός της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία συνέπεσε με τη λήξη του συμβολαίου του κι ο Σλοβάκος αποφάσισε να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του. Η Λέγκια Βαρσοβίας τον προσέγγισε, αλλά η πρόταση του ΠΑΟΚ και η προοπτική συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον έφερε στην Τούμπα.

Την πρώτη σεζόν στον Δικέφαλο η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε και άργησε να προσαρμοστεί. Πέτυχε οκτώ γκολ σε 35 συμμετοχές χωρίς να εντυπωσιάσει.

Την φετινή σεζόν όμως ήρθε το ξέσπασμα. Αγωνιζόμενος είτε σαν φορ είτε σαν εξτρέμ υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ έχει καταφέρει να σκοράρει 18 φορές και να είναι με διαφορά ο κορυφαίος σκόρερ του Δικεφάλου.

Πλέον αποτελεί και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Σλοβακία μετρώντας 22 συμμετοχές και 4 τέρματα, όντας ένας από τους κύριους παράγοντες που η ομάδα θα συμμετάσχει στο Euro 2016».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα