Προσέχει τις παγίδες η Ρεάλ...

Κώστας Ζάλιαρης
Προσέχει τις παγίδες η Ρεάλ...

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει να έχει φροντίσει ώστε οι ποδοσφαιριστές του ν' αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα τον αποψινό επαναληπτικό με τη Ρόμα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε δύσκολη θέση η Γάνδη, φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ υποδέχεται τους «τζιαλορόσι» έχοντας πάρει από το πρώτο ματς στην αιώνια πόλη προβάδισμα ασφαλείας με το τελικό 2-0 στο «Ολίμπικο».

Στόχος των «μερένχες» είναι να φτάσουν για έκτη διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά, με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Μαρσέλο να είναι έτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι και τη Ρόμα να προέρχεται από ένα σερί εφτά νικών στη Serie A και να έχει τη στήριξη 2.500 οπαδών της στο «Μπερναμπέου».

Θα προσέξει τις παγίδες η Ρεάλ Μαδρίτης; Σε απόδοση 2.37 στην Sportingbet να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους οι Μαδριλένοι.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Ζιντάν αρνήθηκε να μιλήσει για... εμμονή της Ρεάλ να φτάσει ξανά σε μια κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου, τονίζοντας ότι στόχος κάθε φορά είναι η νίκη σε κάθε μεμονωμένο ματς, ενώ, ο Σπαλέτι έδειξε να πιστεύει σε κάτι θετικό και να προσπαθεί να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του για την έκπληξη.

Εκτός οι Ντε Ρόσι και Ρούντιγκερ για τους Ρωμαίους, αμφίβολος ο Ναϊνγκολάν. Δεν πρόλαβε το ματς για τη «βασίλισσα» ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κροος, Ίσκο, Χάμες, Ρονάλντο, Μπέιλ

Ρόμα: Σέζνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ζουκάνοβιτς, Ντίνι, Κεϊτά, Πιάνιτς, Σάλαχ, Περότι, Ελ Σαράουϊ, Τζέκο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Γάνδη στη μάχη των ... πρωτάρηδων, με τους «λύκους» να έχουν προβάδισμα με το εκτός έδρας 3-2 από το πρώτο παιχνίδι. Θα μπορούσαν, βέβαια, να είναι ακόμα πιο ήρεμοι οι Γερμανοί αν δεν δέχονταν δύο γκολ στα τελευταία 11 λεπτά του πρώτου αγώνα, αλλά και πάλι έχουν το πάνω χέρι.

Οι Βέλγοι δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Στέφαν Μίτροβιτς που δεν είχε χάσει μέχρι στιγμής παιχνίδι της ομάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ, ο Χέκινγκ έκανε γνωστό πως η Βόλφσμπουργκ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζούλιαν Ντράξλερ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαξ Κρουζ.

Εκτός για τους σημερινούς γηπεδούχους οι Νάλντο, Γιουνγκ, Ντοστ, Σεγκούιν και Μπενάλιο, λείπει και ο Βάντενμπους για τη Γάνδη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλφσμπουργκ: Κάστεελς, Τρας, Νοτσε, Ντάντε, Ροντρίγες, Γκιλαβογκί, Γκουστάβο, Σούρλε, Άρνολντ, Ντράξλερ/Βιεϊρίνια, Κρουζ/Καλιγκούρι

Γάνδη: Σελς, Ασαρέ, Γκέρσον, Νίλσεν, Κουμς, Νέτο, Ντεγιαγκέρε, Μιλίσεβιτς, Φόκετ, Σίμον, Ντεποτρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα