Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

Gazzetta team
Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

bet365

Το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη λήγει το προσεχές καλοκαίρι και παρότι η αίσθηση που επικρατεί είναι πως δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ενημερώσει τον νεαρό μπακ πως θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Ο Νίκος Μαρινάκης επέστρεψε έπειτα από καιρό στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Τζιαντομένικο Μέστο στο δεξί άκρο των «πρασίνων» απέναντι στον Ατρόμητο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού με το «Τριφύλλι» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και παρότι η εντύπωση που επικρατεί είναι πως θα μείνει ελεύθερος, η πραγματικότητα φαίνεται πως διαφέρει, καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως τον έχει ήδη πληροφορήσει για την πρόθεση του να εισηγηθεί την παραμονή του.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον 5 τέρματα στο Βόλφσμπουργκ - Γάνδη.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός του έχει ζητήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο κάποιους τομείς του παιχνιδιού του, ενώ ο ατζέντης του Μαρινάκη είχε μια πρώτη κουβέντα πριν από καιρό με τον Λεωνίδα Βόκολο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο «πλευρών», όμως η απομάκρυνση του τελευταίου από τον Παναθηναϊκό «πάγωσε» τις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα