Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

Το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη λήγει το προσεχές καλοκαίρι και παρότι η αίσθηση που επικρατεί είναι πως δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ενημερώσει τον νεαρό μπακ πως θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Εισηγείται την παραμονή Μαρινάκη ο Στραματσόνι

Ο Νίκος Μαρινάκης επέστρεψε έπειτα από καιρό στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Τζιαντομένικο Μέστο στο δεξί άκρο των «πρασίνων» απέναντι στον Ατρόμητο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού με το «Τριφύλλι» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και παρότι η εντύπωση που επικρατεί είναι πως θα μείνει ελεύθερος, η πραγματικότητα φαίνεται πως διαφέρει, καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως τον έχει ήδη πληροφορήσει για την πρόθεση του να εισηγηθεί την παραμονή του.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον 5 τέρματα στο Βόλφσμπουργκ - Γάνδη.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός του έχει ζητήσει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο κάποιους τομείς του παιχνιδιού του, ενώ ο ατζέντης του Μαρινάκη είχε μια πρώτη κουβέντα πριν από καιρό με τον Λεωνίδα Βόκολο για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο «πλευρών», όμως η απομάκρυνση του τελευταίου από τον Παναθηναϊκό «πάγωσε» τις εξελίξεις.

Best of internet