ΠΑΟΚ: Τα είπαν διοίκηση – οργανωμένοι

ΠΑΟΚ: Τα είπαν διοίκηση – οργανωμένοι

Για δύο ώρες συζητούσαν στην Τούμπα η διοίκηση της ΠΑΕ και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μια κουβέντα που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

ΠΑΟΚ: Τα είπαν διοίκηση – οργανωμένοι

Αφορμή για την συνάντηση αποτέλεσαν τα γεγονότα στον ημιτελικό του κυπέλλου, με την συντονιστική επιτροπή των οπαδών να θέτει στο τραπέζι της συζήτησης και άλλα θέματα, όπως:

  • Η στήριξη τους στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, με στόχο την αλλαγή πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  • Η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα και το θέμα του προπονητή, το οποίο συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις τάξεις του κόσμου.
  • Η εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελεί ακόμη και τώρα σημείο αναφοράς στις κουβέντες των φίλων της ομάδας.
  • Η στάση και η πολιτική της ομάδας σε θέματα επικοινωνίας και Τύπου, με αναφορές σε συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα, ειδικά στον Τύπο της Θεσσαλονίκης.
  • Η αναγνώριση των συνδέσμων και η συνέχιση της λειτουργίας τους, μετά τα όσα ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος του κ. Κοντονή.

Παρόντες από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο πρόεδρος Λούμπος Μίχελ, ο αντιπρόεδρος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάροβα και ο Κώστας Φωτιάδης. 

Best of internet