Επιστροφή για Χασομέρη στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή για Χασομέρη στον Πανθρακικό

bet365

Η επιστροφή του Χασομέρη είναι το ευχάριστο για τον Χατζηνικολάου, με τους τραυματίες να είναι οι γνωστοί Μελίσσης, Χρήστου, Τζάνης.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν τη Δευτέρα (7/3) οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1). Οι ακρίτες έχουν δύσκολο έργο στην υπόθεση της παραμονής, καθώς βρίσκονται στο -8 από τη σωτηρία πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, και έχουν στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν έχοντας ψηλά το κεφάλι.

Επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ενόψει του εν λόγω αγώνα η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την Τρίτη (8/3). Σε αυτό ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Δημήτρη Χασομέρη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών και επιστρέφει, ενώ οι απόντες είναι οι γνωστοί. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τραυματίες Χρήστος Μελίσσης, Γιάννης Χρήστου και Χρήστος Τζάνης, που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα