Βέροια: «Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»

Βέροια: «Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»

Βέροια: «Δεν έχουμε το εύκολο γκολ»

Στη Βέροια τονίζουν ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μην υπάρχει ευκολία στο σκοράρισμα. Από την Τρίτη (8/3) η προετοιμασία για Ηρακλή.

Γι' ακόμη μία φορά η Βέροια απώλεσε βαθμούς εντός έδρας, όπου μετράει δύο νίκες, αφού δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Γι' αυτό, και στη «βασίλισσα του Βορρά» τονίζουν πως γνωρίζουν το θέμα που έχουν στο σκοράρισμα και ότι τους λείπει το εύκολο γκολ.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι αυτό υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια από παίκτες, όπως οι Μπεν, Ντουμίτρου και Καλτσάς, οι οποίοι έβρισκαν συχνά δίχτυα. Άπαντες αποχώρησαν, αλλά φαίνεται πως δεν αντικαταστάθηκαν, ώστε να υπάρχει μία δυστοκία, κάτι που αποτυπώνεται και στη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 14 γκολ, τη στιγμή που πέρυσι μέτρησαν 45 (+31)!

Βέβαια, καλός (για την ακρίβεια εξαιρετικός) είναι ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι, όμως μόνος του δεν μπορεί να... φέρει την άνοιξη, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει ταλαιπωρηθεί από δύο τραυματισμούς και, όπως είναι λογικό, δεν έχει βοηθήσει όσο αναμενόταν.

Από Τρίτη το μυαλό στον Ηρακλή

Από εκεί και πέρα, η σημερινή είναι ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά», καθώς υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα ξεκινήσει με προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (8/3).

Το ευχάριστο για τον «Ελέ» είναι ότι δεν προέκυψε κάποιος... πονοκέφαλος από το ματς με τον Λεβαδειακό, καθώς ήδη υπάρχουν οι απουσίες των Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστου, που είναι τραυματίες και του ανέτοιμου Μπαλάφα.

Best of internet