Βέροια: «Σύνδρομο» εντός έδρας!

Βέροια: «Σύνδρομο» εντός έδρας!

Νίκος Τσιώκος
Βέροια: «Σύνδρομο» εντός έδρας!

bet365

Η Βέροια δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Πλατανιά στο... σπίτι της, όπου δείχνει να έχει πρόβλημα τη φετινή σεζόν με μόλις 2 νίκες.

«Σύνδρομο» στα εντός έδρας παιχνίδια δείχνει να έχει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» δεν έχει εκμεταλλευτεί το... σπίτι της κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς σε 13 ματς μετράει μόλις 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Μάλιστα, η τελευταία εντός έδρας νίκη της ήταν στην 21η αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή (2-0), ενώ ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Πανιώνιο (1-1) και Πλατανιά (0-0).

Βέβαια, έχει άλλα δύο παιχνίδια να δώσει στην Ημαθία (με Πλατανιά, Σκόντα Ξάνθη την 27η και την 29η αγωνιστική, αντίστοιχα), όμως και το απόλυτο να κάνει σε αυτά, ο απολογισμός και πάλι θα είναι... φτωχός και δε θα φτάσει τα 6 «τρίποντα» της σεζόν 2012-2013, τη στιγμή που την περσινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε 9 (αλλά με 18 ομάδες, που σημαίνει 2 εντός περαιτέρω).

Όχι ότι έχει θέμα με την παραμονή, καθώς η διαφορά είναι στο +8 πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε, όμως το... ταμείο στα εντός έδρας θα πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους του συλλόγου της Ημαθίας. Αυτό διότι με δύο νίκες παραπάνω η Βέροια θα ήταν στα μισά της βαθμολογίας και θα είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τη σωτηρία για να κοιτάξει και το κάτι παραπάνω.

Άλλωστε, αυτός ο στόχος τέθηκε στην αρχή της σεζόν, προκειμένου η ομάδα να μην παλεύει απλά για την παραμονή, αλλά να μεγαλώσει, να κάνει βήματα μπροστά και να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2012, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα