ΠΑΟΚ: Έφεση και για την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έφεση και για την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έφεση και για την Τούμπα

bet365

Μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ποινή του Ρόμπερτ Μακ, αποφασίσθηκε μια ανάλογη κίνηση να γίνει και για την τιμωρία της Τούμπας, με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στον Δικέφαλο πήραν τελικά την απόφαση να καταθέσουν έφεση, μετά από αυτή του Ρόμπερτ Μακ, κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία της Τούμπας με μια αγωνιστική με αφορμή το περιστατικό που έγινε με τον Νίκο Λαζαρίδη στο ματς με τον Ατρόμητο. Στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για δεδικασμένο από την υπόθεση της τιμωρίας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής πρωτοβάθμια. Μετά την έφεση που κατέθεσαν η υπόθεση πήγε σε δεύτερο βαθμό και δικαιώθηκαν καθώς τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα