Ξανά διεθνής ο Καμαρά

Ξανά διεθνής ο Καμαρά

bet365

Στην Εθνική της χώρας του κλήθηκε και πάλι ο Καμαρά, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Ξάνθης.

Έτοιμος να γράψει την 6η του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας, είναι ο Κασά Καμαρά, με τον αμυντικό μέσο της Ξάνθης να δέχεται κλήση ώστε να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κόντρα στην Γκάμπι. Όπως ανακοίνωσαν οι ΑΚρίτες, το αίτημα έγινε δεκτό και ο παίκτης θα απουσιάζει από τις 28 Μαρτίου, μέχρι και τη 1 Απριλίου.

Θα συνεχίσει το σερί των… γκολ ο Ρόναλντ Βάργκας; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Βάργκας γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Η ανακοίνωση:

Στην Εθνική Μαυριτανίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ Κασά Καμαρά. Ο αμυντικός μέσος της ξανθιώτικης ομάδας θα ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στις αναμετρήσεις με την Γκάμπια (28-30/03/2016) και θα επιστρέψει στην Ξάνθη την 1η του Απρίλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα