«Μένει στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου»

«Μένει στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου»

bet365

Η επιθυμία της Μπενφίκα να διατηρήσει τον Κώστα Μήτρογλου στο δυναμικό της είναι δεδομένη με τον «πιστολέρο» σύμφωνα με την Record να επιθυμεί με την σειρά του, την παραμονή του στη Λισαβόνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου θεωρείται ως ένας από τους πιο «καυτούς» στράικερ στην Ευρώπη σκοράροντας με αξιοθαύμαστη συνέπεια.

Ο «πιστολέρο» διάγει μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του έχοντας φτάσει ήδη τα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του, με την Μπενφίκα να έχει αποφασίσει προ πολλού να καταβάλει την ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ στην Φούλαμ προκειμένου να διατηρήσει τον Έλληνα φορ στο δυναμικό της.

Στη Ρωσία ταξιδεύει η Μπενφίκα για να τελειώσει την υπόθεση της πρόκρισης. Η Magicbet προσφέρει σε απόδοση 1.43 να βρεθούν οι Πορτογάλοι στη φάση των «8» του Champions League.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως το μόνο που απέμενε ήταν η συγκατάθεση του Κώστα Μήτρογλου, ωστόσο όπως αναφέρει η Record, ο τελευταίος έχει πεισθεί να συνεχίσει στο «Ντα Λουζ».

Η επιθυμία του 27χρονου άσου είναι τέτοια που δείχνει διάθεση να παραμείνει με πολύ μικρότερο συμβόλαιο σε σχέση με εκείνο που είχε υπογράψει στους «κότατζερς».

 

Τελευταία Νέα