Παραμονή Φουστέρ με εισήγηση Σίλβα!

Παραμονή Φουστέρ με εισήγηση Σίλβα!

Gazzetta team
Παραμονή Φουστέρ με εισήγηση Σίλβα!

bet365

Οι εμφανίσεις του Νταβίντ Φουστέρ το τελευταίο διάστημα έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φέρεται πλέον διατεθειμένος να εισηγηθεί την παραμονή του Ισπανού στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Παρότι δεν αποτέλεσε εξ' αρχής μία από τις βασικές επιλογές του Σίλβα για την 11άδα του Ολυμπιακού, ο Νταβίντ Φουστέρ έχει εντυπωσιάσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, αλλά και με τον επαγγελματισμό και την γενικότερη εικόνα του τον Πορτογάλο τεχνικό.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Live Sport», ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σκέφτεται πολύ σοβαρά, όχι μόνο να τον διατηρήσει στο βασικό του σχήμα, αλλά και να προτείνει την παραμονή του 34χρονου Ισπανού στο ρόστερ των Πειραωτών και τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα