Λυών - Γκινγκάμπ 5-1

Gazzetta team
Λυών - Γκινγκάμπ 5-1

bet365

Η Λυών ήταν καταιγιστική, διέλυσε την Γκινγκάμπ με 5-1 και ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση.

Η Λυών του Ζενέσιο μοιάζει ακόμη καλύτερη από την περσινή, ειδικά εντός έδρας. Οι λιονέ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, διέλυσαν με 5-1 την Γκινγκάμπ και ανέβηκαν και πάλι στην 3η θέση. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3’. Πανέμορφος συνδυασμός, με τον Κορνέ να πλασάρει στο δοκάρι και τον Γκεζάλ να παίρνει το ριμπάουντ για το 1-0 προ κενής εστίας!

Για όλη τους υπεροχή στη συνέχεια, όμως, οι λιονέ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων και έκαναν λίγα πράγματα. Κάπως έτσι, ήρθε η ισοφάριση για την Γκινγκάμπ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Λόπες. Ο Σανκαρέ έκανε υπέροχη πάσα στον Ερντίνγκ στην πλάτη της άμυνας και ο Τούρκος έκανε το 1-1 στο 11’!

Επόμενη αποστολή για τη Λυών στην έδρα της Ρεν. Σε απόδοση 2.35 στην Magicbet να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Η Λυών δεν άργησε να πάρει ξανά το προβάδισμα, όταν μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ο Λακαζέρτ έκανε το 2-1 στο 17’ και οι γηπεδούχοι δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Ο Κορνέ απείλησε στο 26’ και τελικά σκόραρε στο 35’ για το 3-1, όμως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Οι παίκτες του Ζενέσιο κυριάρχησαν μέχρι το τέλος, ο Λακαζέτ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 46’, ενώ σε μία από τις σπάνιες ευκαιρίες τους οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Λόπες να βγάζει την προσπάθεια του Μπριάν. Ο Γκεζάλ (59’) έφτασε κοντά στο 4-1, το οποίο τελικά έκανε ο Λακαζέτ στο 61’. Φάουλ του Γκεζάλ και ο Γάλλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Λεσλ και Λεμέτρ, για να κάνει το 4-1 στο δεύτερο δοκάρι! Ράφαελ (75’) και Μπριάν (80’) απείλησαν για Λυών και Γκινγκάμπ αντίστοιχα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τους λιονέ μπήκε στο 86’, όταν ο Λεμέτρ με αυτογκόλ έκανε το τελικό 5-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα