Καραγεωργίου: «Μόνο με θαύμα»

Καραγεωργίου: «Μόνο με θαύμα»

Στην Καλλονή έχουν αποδεχτεί ότι βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό, με τον Νίκο Καραγεωργίου να παραδέχεται πως μόνο μ' ένα θαύμα θα σωθεί η ομάδα του.

Καραγεωργίου: «Μόνο με θαύμα»

Αυτό που λένε στην Καλλονή στις τελευταίες αγωνιστικές είναι «να τερματίσουμε πάνω από τον Πανθρακικό». Στον σύλλογο της Μυτιλήνης φαίνεται πως έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι αναπόφευκτος ο υποβιβασμός. Κάτι που παραδέχτηκε και ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου τόνισε ότι μόνο μ' ένα θαύμα θα σωθεί η ομάδα του.

«Έγινε ένα παιχνίδι δυναμικό, όχι τόσο ποιοτικό και τεχνικό. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν. Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο σε μεγαλύτερα διαστήματα. Ο τερματοφύλακάς μας ενήργησε σωστά. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Τη νίκη έπρεπε να πάρουμε εμείς, αλλά και η Ξάνθη.

Αν υπήρχε χρόνος, θα μπορούσε η δυναμική που έχουμε να μας δώσει τις προϋποθέσεις να σωθούμε. Τώρα ένα θαύμα απομένει. Συγχαρητήρια στους αθλητές. Όταν δεν υπάρχει κίνητρο, είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι, να ανταποκρίνεσαι, να πιέζεις τον εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι άτυχοι που δεν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια πιο νωρίς», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου.

Best of internet