Μάντζιος: «Είχαμε επτά απουσίες αλλά παλέψαμε»

Μάντζιος: «Είχαμε επτά απουσίες αλλά παλέψαμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στις απώλειες που είχε ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Τι είπε για την προσπάθεια της ομάδας του.
Ειδικότερα στην συνέντευξη Τύπου είπε: «Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Βέροια, η οποία έχει ταχύτατους παίκτες. Μέχρι το 20' είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού ενώ η Βέροια πέρα από ένα δοκάρι δεν είχε άλλες κλασικές φάσεις, παρά μόνο μια κατοχή της μπάλας.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες, αφού μας έλλειπαν επτά ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε όμως. Παλέψαμε. Δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά όπως ο Μοσχονάς και ο Τόπι. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πάνω σε αυτόν τον στόχο και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα