Ζέκα: «Για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ζέκα: «Για τη νίκη στο ντέρμπι»

Νίκος Αθανασίου
Ζέκα: «Για τη νίκη στο ντέρμπι»

bet365

Ο Χοσέ Ζέκα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και έδωσε το σύνθημα για το «τρίποντο» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός και στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων αναφέρθηκε ο Χοσέ Ζέκα στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου. Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ήταν ενα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Βάλαμε γρήγορα ένα γκολ. Μετά πέσαμε κάπως. Ειναι φυσιολογικό, καθώς δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και θέλαμε να το κρατήσουμε. Δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε αυτή την νίκη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την επιστροφή του Λέτο: «Είναι καλο να εχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Νιώθω καλά που γύρισε και είμαι χαρούμενος που ήρθε να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως μπορεί να κανει μια πολυ καλή χρονια».

Για τον Ολυμπιακό: «Απο την Τρίτη θα κοιτάξουμε αυτό το ματς. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε ξανά ένα αποτέλεσμα, όπως αυτο πρόπερσι. Πριν δύο χρονια κανείς δεν το περίμενε. Ποτέ δεν ξέρεις, εμείς θα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλα εμείς πάμε εκεί για τη νίκη. Αυτή ειναι η νοοτροπία μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα