«Καυτή» εβδομάδα για Super League!

«Καυτή» εβδομάδα για Super League!

bet365

Η κρίσιμη συνάντηση στην Super League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και μπορεί να καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις. Την περιμένουν Πολιτεία και ΕΠΟ. Ποιο το νέο σενάριο για το Κύπελλο.

«Καυτή» είναι η εβδομάδα που μας έρχεται σχετικά με τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι ΠΑΕ για το μέλλον της Super League. Τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, η απόφαση της ματαίωσης του Κυπέλλου από την Κυβέρνηση και οι πολλές διεργασίες που γίνονται πλέον στο προσκήνιο από το μπλοκ των τριών (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) για την ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ της επόμενης ημέρας. Την Τρίτη (14.00) στα γραφεία της Λίγκας θα γίνει μία συνάντηση που μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις που έχουν γίνει ποτέ από τις ομάδες για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και οι τρεις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) θα κατέβουν με κοινή ατζέντα η οποία συμφωνήθηκε στην σύσκεψη που είχαν την προηγούμενη Παρασκευή και η βασική τους επιδίωξη είναι η άμεση αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ. Σε αυτήν την προσπάθεια βέβαια καλούνται να βρουν... συμμάχους. Να δουν δηλαδή εάν θα τους βγουν τα... κουκιά, όπως είπε στο Gazzetta.gr ο κ. Γκιρτζίκης. Οι πληροφορίες θέλουν άλλους τρεις συλλόγους του πρωταθλήματος να είναι έτοιμοι να συνταχθούν μαζί τους.
Απέναντί τους είναι ο Ολυμπιακός (σ.σ. που έχει αρκετές ομάδες που τάσσονται υπέρ της λογικής που έχει και των απόψεών του για το πρωτάθλημα) που έχει προαναγγείλει πως θα κάνει προτάσεις για την λύση των προβλημάτων και όχι τον εντυπωσιασμό. Στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει η βεβαιότητα πως οι αντίπαλοι του το μόνο που θέλουν είναι να αποχωρήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο πραγματικός τους στόχος. Στον πρωταθλητή Ελλάδας υπάρχει - ως γνωστόν - πολύ μεγάλη δυσφορία για τις αποφάσεις της Πολιτείας που έφεραν την ματαίωση του Κυπέλλου αλλά και την αναβολή του αγώνα της ομάδας με τον Ηρακλή.
Με ενδιαφέρον περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα της σύσκεψης τόσο η Πολιτεία όσο και η διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Σταύρος Κοντονής όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει πως την επόμενη φορά που θα υπάρξουν φαινόμενα βίας η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι δεδομένη. Επίσης διατυπώνει διαρκώς την άποψη πως δεν κάνει βήμα πίσω στις αποφάσεις που έχει πάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αμετακίνητη στις θέσεις της βέβαια παραμένει και η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της Γιώργος Γκιρτζίκης, που επιδιώκει να έχει με το μέρος της τις UEFA και FIFA για την ανατροπή της απόφασης της διακοπής του Κυπέλλου. Η UEFA λογικά θα ταχθεί με το μέρος της. Και πιθανώς και η FIFA ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται.
Ως προς το Κύπελλο πάντως τις τελευταίες ώρες από την πλευρά των ομάδων υπάρχει μία αισιοδοξία πως τελικά θα συνεχιστεί. Υπάρχει μάλιστα ένα σενάριο για απαγόρευση παρουσίας στις εξέδρες ενήλικων οπαδών και με την αντικατάστασή τους από μαθητές. Πάντως όπως τονίσαμε και παραπάνω το αποτέλεσμα της... καταμέτρησης των δυνάμεων στην Super League θα δρομολογήσει τις επόμενες εξελίξεις. Οι συσχετισμοί θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτήν την κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα