Ρεν - Ναντ 4-1

Gazzetta team
Ρεν - Ναντ 4-1

bet365

Ο εκπληκτικός Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε χατ τρικ και οδήγησε την Ρεν σε μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Ναντ στο ντέρμπι.

Το ντέρμπι της Βρετάνης (εκεί ανήκε παραδοσιακά η Ναντ) είχε μεγάλο πρωταγωνιστική τον 18χρονο Ντεμπελέ. Το νέο αστέρι των ρενέ έκανε χατ τρικ από το ημίχρονο και οδήγησε την ομάδα του στον θρίαμβο με 4-1 επί της Ναντ, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τπό 13 ματς!

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 1’ με τον Ντεμπελέ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τους ρενέ, όταν στο 15’ ο Γκροσίτσκι πρόλαβε να πλασάρει τον Ριού για το 2-0! Οι παίκτες του Κουρμπίς δεν σταμάτησαν εκεί και στο 23’ ο Ντεμπελέ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και 3-0, πριν ο 18χρονος επιθετικός κάνει και το 4-0 στο 45’, έχοντας χάσει άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες νωρίτερα!

Φυσικά, τα πάντα είχαν τελειώσει και ήταν λογικό οι γηπεδούχοι να μην μπορέσουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Στο 60’ ο Αντριάν πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Ναντ, μειώνοντας σε 4-1, ενώ στο 67’ ο Σιό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με 10 παίκτες την Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος, ο Μπαμού είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις, όμως το 4-1 παρέμεινε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα