Χατζηισαϊας: «Ήμασταν επηρεασμένοι απ' όσα προηγήθηκαν»

Χατζηισαϊας: «Ήμασταν επηρεασμένοι απ' όσα προηγήθηκαν»

Gazzetta team
Χατζηισαϊας: «Ήμασταν επηρεασμένοι απ' όσα προηγήθηκαν»

bet365

Μπορεί να πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, όμως δεν μπόρεσε να το χαρεί λόγω της ήττας από τον Πανθρακικό.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ που δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ για την ομάδα μου, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πετύχαμε πρώτοι γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι».

Για το αν θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα έφευγε ηττημένος από την Κομοτηνή μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες είπε: «Όχι, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν νομίζω να επηρεαστήκαμε από αυτό. Παρ’όλα αυτά δείξαμε ότι επηρεαστήκαμε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, καταφέραμε να χάσουμε. Παρ’όλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί πρέπει να πάμε στα Play Off».

Για το αν υπήρξε ασυνεννοησία στην ισοφάριση του Πανθρακικού: «Αυτό ήταν πάνω στο παιχνίδι, δεν το έχω δει, δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό. Δεν συνεννοηθήκαμε καλά, αλλά εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε στα play off».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα