Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ένα όμορφο στιγμιότυπο είχαμε στην Κομοτηνή, όταν ένας μικρός φίλος του ΠΑΟΚ πανηγύρισε από χαρά όταν κατάφερε και πήρε στα χέρια μια φανέλα από παίκτη της ομάδας.

Με το σφύριγμα της λήξης από τον Μιχάλη Βοσκάκη, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποχωρούν από το πέταλο του γηπέδου της Κομοτηνής χωρίς να έχουν την διάθεση να πουν πολλά στους παίκτες για την ήττα. Ένας πιτσιρικάς, έστω και για λίγο τους έφτιαξε την διάθεση, όταν βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και κοντά στους παίκτες του Δικεφάλου. Ο μικρός πήγε προς το μέρος που ήταν ο Νίκος Κοροβέσης ζητώντας την φανέλα του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε. Ο πιτσιρικάς αφού αγκάλιασε τον παίκτη του ΠΑΟΚ στην συνέχεια άρχισε να τρέχει γεμάτος χαρά γιατί κατάφερε να κάνει δικιά του μια φανέλα με τεράστια ιστορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα