Ιγκλέσιας η επιστροφή...

Ιγκλέσιας η επιστροφή...

bet365

Μετά από κάτι παραπάνω από έναν μήνα, ο Ματίας Ιγκλέσιας επιστρέφει στην αποστολή του Αστέρα, με τον Μάκη Χάβο να τον έχει μέσα στους... εκλεκτούς για το ματς με την ΑΕΚ στη Τρίπολη.

Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Αστέρα, μια μέρα πριν το μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στη Τρίπολη που θα κρίνει πολλά στην... μάχη των Αρκάδων για την πεντάδα. Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Ματίας Ιγκλέσιας, με τον Αργεντίνο να επιστρέφει μετά ένα μήνα και κάτι μέρες, έχοντας μείνει εκτός λόγω εγχείρησης σκωληκοειδίτιδας.

Εκτός του Ιγκλέσιας κόντρα στην Ένωση επιστρέφει και ο Στανισάβλιεβιτς, που και αυτός είχε μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα την αποστολή των Αρκάδων αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Μουκάν, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιγκλέσιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα