Μάιντς - Ντάρμστατ 0-0

Gazzetta team
Μάιντς - Ντάρμστατ 0-0

bet365

Η Μάιντς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, μένοντας στο 0-0 με τη Ντάρμστατ και παίζοντας με παίκτη λιγότερο για πάνω από μισή ώρα.

Αν οι κάρτες (5 κίτρινες, μια κόκκινη) που δόθηκαν στον αγώνα ήταν γκολ ή ευκαιρίες, σίγουρα όσοι βρέθηκαν στην «Coface Arena» θα έφευγαν πολύ πιο ικανοποιημένοι! Η Μάιντς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντάρμστατ και «κόλλησε» στο 0-0, λίγες μέρες μετά το θρίαμβο στο Μόναχο επί της Μπάγερν.

Σε έναν αγώνα με πολύ ανθεκτικές άμυνες, οι δυο ομάδες δεν παρουσίασαν ιδιαίτερο θέαμα. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος Μάιντς είχε την πρωτοβουλία, όμως οι φιλοξενούμενοι της Ντάρμστατ μπόρεσαν να τη διατηρήσουν ακίνδυνη. Στην επανάληψη η Ντάρμστατ μπήκε πιο δυνατά, κρατώντας τον Κόρδοβα και τους υπόλοιπους επιθετικούς των Ρηνανών, ενώ τα πράγματα για τους τελευταίους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, μετά την αποβολή του Ντονάτι στο 57’. Έκτοτε η ομάδα του Σούστερ πίεσε ακόμα περισσότερο, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν κατάφερε να προκαλέσει «πονοκεφάλους» στην ομάδα απ’ το Έσσεν.

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου, η Ντάρμστατ κέρδισε ένα βαθμό και παρέμεινε πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού με 26, δυο παραπάνω απ’ τη 16η Άιντραχτ. Απ’ την άλλη η Μάιντς παραμένει στην 5η θέση, έχοντας 40 βαθμούς κι έναν παραπάνω απ’ τη Γκλάντμπαχ, την οποία και ξεπέρασε!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα