Χατζηνικολάου: «Κέρδισε σήμερα ο φτωχός τον πλούσιο»

Χατζηνικολάου: «Κέρδισε σήμερα ο φτωχός τον πλούσιο»

Χατζηνικολάου: «Κέρδισε σήμερα ο φτωχός τον πλούσιο»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην συνέντευξη Τύπου αφού έδωσε συγχαρητήρια τους παίκτες του για την προσπάθεια και την νίκη, στάθηκε στο πως ο Πανθρακικός πέτυχε την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ.  

Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής στην αρχική του τοποθέτηση είπε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που μπόρεσαν μετά από μια άσχημη εβδομάδα να αντιδράσουν. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δε σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο ότι δε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι η υπεροψία που μπορεί να δείξει μια μεγαλύτερη μάδα απέναντι σε μια μικρότερη, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και αυτό συνέβη σήμερα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για τη στήριξη που είχαμε σήμερα. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Πήραμε μια ψυχολογική ανάταση κερδίζοντας ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δίνει τη δυνατότητα στον πεσμένο, στον κατατρεγμένο, στο φτωχό, να κερδίζει τον πλούσιο… Εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος». 

Για τον Ιγκόρ Τούντορ είπε τα εξής:«Για να είναι στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός προπονητής. Είναι τυχερός που έχει τη στήριξη της διοίκησης».

Best of internet