ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

Gazzetta team
ΠΑΟ Κρουσώνας - ΟΦΗ 1-2

bet365

Ο ΟΦΗ γύρισε το ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνας, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα του Φωστήρα, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες που έχει για άνοδο στη Football League.

Ακάθεκτος συνέχισε ο ΟΦΗ, που αν και δεν έπιασε καλή απόδοση, κατάφερε να περάσει από την έδρα του ΠΑΣ Κρουσώνα και να επικρατήσει με 1-2. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Ηρακλείου, ανοίγοντας το σκορ στο 29' με τον Ζανελάρη.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 33' ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Μετά από λάθος του Καλογεράκη, η μπάλα έφτασε στον Περογαμβράκη ο οποίος προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και ευτύχησαν να φτάσουν στο 1-2 πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα, στο 42', ο Κοιλιάρας σέντραρε στον Πόποβιτς ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-2 και έστειλε τον ΟΦΗ προηγούμενο στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μένουν χωρίς μεγάλες ευκαιρίες με το τελικό 1-2 να τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της ανόδου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ Κρουσώνα: Καλογεράκης, Γιαννακάκης (59' Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Χύζι, Κρίσπο (46' Μανουσάκης), Τσακάνι (65' Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειαννάκης, Ζανελάρης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (52' Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (52' Μπουρσέλης), Πόποβιτς, Χαντί, Καλέ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα