Τορίνο - Λάτσιο 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Τορίνο - Λάτσιο 1-1

bet365

Χάνοντας πέναλτι, το δεύτερο που κέρδισε στα τελευταία τρία παιχνίδια, η Τορίνο προδόθηκε από την αδυναμία της και έμεινε στο 1-1 με τη Λάτσιο, η οποία ισοφάρισε στο 78' από την άσπρη βούλα.

Οι «λατσιάλι» τα βρήκαν κάτι... πολύ περισσότερο από σκούρα στο «Olimpico di Torino», βλέποντας τους γηπεδούχους να παίρνουν δικαιότατα το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Μπελότι που έτρεξε πρώτος να πάρει ένα «ριμπάουντ» από σουτ του Άκουα και ασταθή απόκρουση του Μαρκέτι για το 1-0.

Όταν η Τορίνο κέρδισε πέναλτι, έχασε την τεράστια ευκαιρία ν' αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα και να προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των φιλοξενούμενων, αφού ο Ιμόμπιλε αστόχησε πλασάροντας ψηλά, για να παραμείνει το εύθραυστο σκορ.

Τα ευρωπαϊκά όνειρα των «κόκκινων» περνούν από την έδρα της Πάλας! Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας - Λϊβερπουλ, και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Λίγο αργότερα, ο... μοιραίος για τους γηπεδούχους, έχασε τεράστια ευκαιρία παίρνοντας όλες τις κόντρες στην άμυνα των Ρωμαίων, όμως το σουτ που έκανε προς την αντίθετη γωνία έφυγε λίγο άουτ...

Έτσι όπως την «πάτησε» η Τορίνο στο πρώτο μέρος, το «πλήρωσε» στην επανάληψη... Η Λάτσιο βρήκε τρόπο να σκοράρει με πέναλτι, με τον Μπίγκλια να νικάει τον Παντέλι, έπειτα από την ανατροπή του Κεϊτά από τον Μολινάρο.

Λίγο έλειψε να σημειωθεί και η μεγάλη ανατροπή, αλλά ο Μολινάρο πρόλαβε τον Κεϊτά με τάκλιν την τελευταία στιγμή προτού αυτός βρεθεί «φάτσα» με το γκολ και σαν απάντηση, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζαπακόστα με αριστερό σουτ ολομόναχος από γύρισμα του Ιμόμπιλε μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα