ΠΑΣ Γιάννινα: Εύκολα και ωραία

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Εύκολα και ωραία

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα, για το βατό πρόγραμμα που του δίνει την δυνατότητα να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις.

Το ματς με τον Παναιτωλικό ήταν η τέλεια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δείξει ότι οι τέσσερις βαθμοί στα δύο προηγούμενα ματς δεν ήταν τυχαίοι, αλλά κυρίως να αποδείξει κόντρα σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο (χωρίς διάθεση υποτίμησης του Πανθρακικού ο οποίος φαίνεται ότι το έχει παρατήσει), ότι η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Ένα πετυχημένο πλάνο δεν το αλλάζεις και ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του όπως στην Τρίπολη και στην Κομοτηνή με τρεις κεντρικούς πίσω σε σύστημα 3-5-2.

Οι Ηπειρώτες μπήκαν με άγριες ορέξεις, στο χώρο του κέντρου οι Λίλα και Τσουκαλάς έκαναν πάρτι. Ο ΠΑΣ πήρε την αρχή την κατοχή της μπάλας κι έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη αλλά το γκολ δεν ερχόταν, πληρώνοντας την δυστοκία των Μανιά και Ίλιτς. Μετά το 25’ υπήρξε ένα νεκρό διάστημα για τον ΠΑΣ χωρίς πάντως να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του ο οποίος αρκέστηκε σε κάποια μακρινά σουτ.

Στην επανάληψη, οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να πάνε το ματς σε χαμηλό ρυθμό για να μην επιτρέψουν στους παίκτες του Πετράκη να γίνουν το ίδιο απειλητικοί. Η διαφορά όμως των δύο ομάδων ήταν τεράστια και μετά το 60’ στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο ΠΑΣ. Μέσα σε δύο λεπτά Μανιάς, Ίλιτς και Τζημόπουλος έχασαν τρομερές ευκαιρίες και πλέον φαινόταν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Αυτό ήρθε στο 73’ με τον κορυφαίο του αγώνα, Άντι Λίλα, και πλέον το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Ο Παναιτωλικός απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο, το 2-0 στο τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα και η νίκη αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ομάδα είναι σε καλό μομέντουμ, πέτυχε για πρώτη φορά φέτος δεύτερη συνεχόμενη νίκη πιάνοντας παράλληλα τον πρώτο της στόχο που είναι η 7η θέση.

Το καλό είναι ότι το βατό πρόγραμμα επιτρέπει στον «Άγιαξ» να να χτίσει πάνω σε αυτές τις νίκες και αν όχι να μπει στα πλέι οφ, τουλάχιστον να ξεχωρίσει από το γκρουπ των ομάδων που είναι κάτω από την πρώτη πεντάδα.

ΥΓ. Έλειψε πολύ ο κανονικός Λίλα την φετινή σεζόν, ως αμυντικό χαφ δηλαδή και όχι δεξιά, και η παρουσία του ανεβάζει κατά πολύ την ομάδα.

ΥΓ1. Ακολουθεί το ματς με την Καλλονή, ένα ματς πονηρό γιατί σε αντίθεση με τον Πανθρακικό η ομάδα του Καραγεωργίου δεν το έχει παρατήσει ακόμα και παλεύει τα ματς της.

ΥΓ2. Όσο για τα μεταγραφικά θέματα, όλα στην ομάδα κινούνται στον αστερισμό της άδειας. Αυτό είναι που καίει τον σύλλογο και τον Γιώργο Χριστοβασίλη και αφού με το καλό έρθει η πολυπόθητη άδεια τότε όλα τα θέματα θα μπουν στον σωστό τον δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα