ΠΑΟΚ: Ψάχνεται ο Τούντορ για την ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται ο Τούντορ για την ενδεκάδα

Το (νέο) πρόβλημα με τον Γκόικο Τσίμιροτ, η διαχείριση του Αθανασιάδη, ο «πολυθεσίτης» Μυστακίδης και οι σκέψεις του Τούντορ για την ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ: Ψάχνεται ο Τούντορ για την ενδεκάδα

Ο Κροάτης πάνω - κάτω έχει καταλήξει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Το «3-5-2» δεν πρόκειται να αλλάξει ως λογική και ανάπτυξη της ομάδας, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι της, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, και τους Βίτορ, Χατζηισαϊα, Τζαβέλα μπροστά του.

Λογικά ο Κίτσιου επιστρέφει στα δεξιά θα είναι ο Κίτσιου, ενώ στα αριστερά φαβορί και πάλι είναι ο Λέοβατς, εκτός αν επιλεγεί ο Κοροβέσης. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Σίγουρος για το κέντρο είναι ο Χαρίσης, ελλείψει του Τσίμιροτ, πρώτη επιλογή είναι ο Κάτσε, ενώ θα αποτελέσει έκπληξη η τρίτη σερί εμφάνιση του Αντόνις αν μείνει και πάλι ο Τζιόλης στον πάγκο.

Από την στιγμή που ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν είναι 100% έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο, ο Τούντορ δεν έχει λόγο να ρισκάρει και μπροστά θα παίξουν ο Πέλκας μαζί με τον Μυστακίδη.

Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε ως δεξιός φουλ μπακ και σήμερα αναμένεται -απόντος του τιμωρημένου Μακ- να είναι στην κορυφή της επίθεσης, σ’ έναν από τους πολλούς ρόλους που πήρε φέτος στον ΠΑΟΚ. 

Best of internet